Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienia...

Jesteś tak blisko...
dalej bym- nie chciała...
przyspieszone tętno...
nasze nagie ciała...

Jesteś tak blisko...
ramionami oplatasz
dłonie w piersi wgniatasz
pazernie całujesz
podniecone ciało
pragnę więcej...
to-za mało...

Więc dalej namiętnie
dotykiem zdobywasz...
słowami mnie kusisz
choć?
Wcale nie musisz...

To też moje pragnienia..

55 161 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • agniecha1383

    30 September 2011, 20:38

    Oj!:)Bardzo szczery:)-dziękuję-pozdrawiam:)

  • marka

    30 September 2011, 20:17

    Żywiołowym szczery i piękny wiersz.