Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Taka sobie myśl..."

Jesteś Tajemnicą
Drogowskazem na trudnej drodze
Każda chwila z Tobą jest ważna
Nawet - ta - chwila ciszy
Którą serce wyraźnie słyszy
Dziękuję

Dedykowany
23.06.2021
07:55

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących