Menu
Gildia Pióra na Patronite

Studnia...

Jesteś studnią
do której biegnę
podczas panującej
w sercu suszy

Chciwie spijam
z Twoich ust
czułe pocałunki
aby poczuć żar

Spływający tak
cudownie po ciele
docierający nawet
do zmarzniętych rąk...

29.01.2017

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • wdech

    29 January 2017, 14:39

    jak się dociera do cyt. - ,,do zmarnietych rąk...,,
    hm?