Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla A.

Jesteś spełnieniem totalnym
Jutrzenką pośród cieni
Każdym kluczem do wrót powstania
Absolutem istnienia
Masz ten dar wybaczania i łaski
Tulisz ramionami zrozumienia
Kocham Twoją egzystencję
Wiem ,że nie zbłądzę bo jesteś

8545 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
  • Wagarowiczka

    30 September 2023, 15:49

    Skoro dla A., to sobie zabiorę ten wiersz, bo jest śliczny :-)

    Pozdrowionka :-)

    od maty