Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla M.

mymemories

mymemories

Jesteś snem, pięknym snem.
Nie budź mnie, bo stracę Cię.
Chcę cieszyć się, że Ciebie mam, aż do końca niebios bram.
Jesteś jak anioł, jesteś jak lek.. dziękuję Ci, że uzdrawiasz mnie.
Więc odłóż na bok te wszystkie złe dni które zafundowałam Ci.
I mam nadzieję, że.. Ty także, tak mocno.. kochasz mnie.

317 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • motylek96

    22 July 2010, 11:42

    Czy pisałaś swój wiersz na podstawia jakiejś nutki?
    Niektóre wersy brzmią znajomo