Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Obietnica przyszłości "


Jesteś silnym marzeniem
Może spełnieniem?
Jesteś serca mego drżeniem
Zwiewnym uniesieniem
Powiewem wiosny
Uśmiechem radosnym
Diamentem
Istnieniem
Nadzieją na jutro
Na lepszy sen
Tak bardzo
Kocham Cię
Stajesz się
Taki Realny
Pomimo tego
Ze świat taki marny
Jesteś Moja obietnicą
Obietnicą przyszłości
w szarości dnia.

Z serii " Uśmiechy serca"

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
  • RozaR

    13 April 2020, 21:48

    Obietnicą przyszłości
    w szarości dnia.

    Czy to jestem ja ?