Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jesteś refrenem
dnia - od rana do wieczora
nocy - od zmierzchu do świtu

wyjątkowy
w swojej powtarzalności

dla mnie
niepowtarzalny

39 583 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    28 July 2020, 21:43

    RozaR, nie odrzucę go, ponieważ za każdym razem refren jest w innej tonacji😉
    Pozdrawiam 🙂

  • RozaR

    28 July 2020, 20:52

    Odrzuć go Marylo
    Bo jestem powtarzalny jak cholera
    Bo śpiewam tą sama piosenkę
    Od rana do wieczora