Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

jesteś refrenem dnia i nocy

wyjątkowy w swojej
powtarzalności

dla mnie
- niepowtarzalny

39 422 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!