Menu
Gildia Pióra na Patronite

JESTEŚ

Jesteś początkiem i końcem...
nieskończonością.
Pierwszą i ostatnią myślą...
snem.
Radością i cierpieniem...
sercem.

Każdym oddechem,
zamkniętymi oczami,
drżeniem serca.
Jesteś wszystkim.

9672 wyświetlenia
98 tekstów
2 obserwujących
  • zielarka1

    20 April 2013, 21:09

    Tak pięknie dobrane słowa.. cudowny.