Menu
Gildia Pióra na Patronite

FYRFL DLA SAIRY AHMED

Jesteś Pakistanką i muzułmanką więc
Dla tradycji bił Cię tatuś
Dla honoru tłukła mamuś
Dla zasad łoił braciszek
Jesteś kobieta więc dla chuci
Molestowali Cię wszyscy bracia
Gwałcił brutalnie narzucony mąż
Prawdziwą Twoją miłość okrutnie
Zniszczyła kochająca honor rodzina
Ciebie oczywiście nie kochali
Bo byłaś przecież tylko kobietą
A jednak miałaś silne marzenia
Nimi rosłaś w bunt który
Który ucieczką do wolności był
Przekonałaś się jak Chrystus
Że rodzina to ci którzy
Są z Tobą dla dobra
A nie dla honoru tradycji i religii
Odkryłaś wolny niezobowiązujący seks
Seksem utrzymywałaś krewnych
Pakistanka muzułmanka prostytutka
Mój Boże jak celnie użądliłaś
Ciemnogród religii i tradycji
Wierz mi jak apetycznie połykałem
Twoją Historię
Jak ten pierwszy klient
Twojej Waginy Zdrój
Przez Ciebie Allach zwyciężył

Oczywiście w hołdzie też Charlie Hebdo

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    27 January 2015, 21:28

    Na szczęście Ona znalazła słowa by to opisać, a i ja za nią. Pozdrawiam! Zresztą Onejko trzeba szukać twardych słów, bo inaczej wyrwą nam języki i połamią palce i wbetonują kolana w posadzki świątyń

  • onejka

    27 January 2015, 21:11

    Brak słów, kiedy pod skrzydłami religii dopuszcza się do nieprawości i krzywd, wpierając, że jakiś bóg tego chciał

  • nicola-57

    27 January 2015, 16:08

    Mirku, póki co, tylko materiał na cokół, zatem w panikę nie popadaj...
    ;)

  • fyrfle

    27 January 2015, 16:03

    Polecam książkę Zhańbiona Sairy Ahmed wydawnictwo Chahette. Dziękuję, ale bez pomysłów na żadne pomniki, bo zaraz ktoś będzie chciał święcić i kase trzepać, bo ziemia na pewno należy do kościoła.

  • nicola-57

    27 January 2015, 12:41

    po piąte "nie zabijaj!:)", a niech tam!
    stajesz się moją lekturą obowiązkową
    się narobiło!
    jestem za:)