Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś...

Jesteś !
Nareszcie jesteś !
Tak pięknie.
Tęskniłam, czekałam.
Pragnęłam Cię całym sercem.
Dlaczego kazano mi tak długo na Ciebie czekać?
Jest dobrze.
Proszę niech tak zostanie.
Jeszcze chociaż przez jedną chwilę.
Moment.
Daj mi się sobą nacieszyć.
Bądź.
Tak po prostu.
Chwilę dłużej niż zawsze.
Nie chcę znów czekać i tęsknić.
Nie chcę Cię szukać.
Proszę, bądź, zostań.
Na zawsze

SZCZĘŚCIE !

będę tęsknić...

3992 wyświetlenia
48 tekstów
5 obserwujących
  • Poluniaa

    20 October 2014, 16:13

    zulejka dziękuję ślicznie :D pozdrawiam :*

  • zulejka

    17 October 2014, 20:36

    bezpretensjonalnie i prosto ale czuje się tą prawdziwą, rozpierającą radość.
    bardzo ładnie :)

  • Poluniaa

    17 October 2014, 13:13

    Fyrfle, nigdy nie odpuszczam ;D

  • fyrfle

    17 October 2014, 12:01

    Pracuj nad nim i nie odpuszczaj w wysiłkach...