Menu
Gildia Pióra na Patronite

do Taty.

Jesteś najjaśniejszą gwiazdą na niebie
- pierwszą która się zapala i ostatnią która gaśnie.
Jesteś ciepłym powiewem wiatru na mej skórze.
Jesteś liściem spadającym z drzewa wprost na moje ramię.
Jesteś promieniem słońca, przebijającym się przez obłoki chmur.
Jesteś ptakiem szybującym w przestworzach.
Jesteś w moich snach i każdej myśli.
Jesteś częścią mojej utraconej duszy...
Jesteś i już zawsze będziesz, Tato.

3586 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!