Menu
Gildia Pióra na Patronite

moja

jesteś najbardziej kobiecą Istotą na świecie

jesteś Zjawiskiem niewytłumaczalnym
Wydarzeniem, którego zawsze wszyscy oczekują

jesteś zauważana
dostrzegana
oblegana
nigdy nie pomijana

Jesteś Niepowtarzalna

dla mnie jesteś Objawieniem
jesteś niezaspokojoną Żądzą
oraz Skamleniem o Więcej

potrafisz zawrócić w głowie
nawet temu
co to do tego głowy nie ma

jesteś szczególną Radością
moim jedynym Światem

jesteś moim Natchnieniem
zostań Przeznaczeniem

jak zawsze

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • Gaia

    4 May 2014, 09:42

    mam zbyt małe dłonie by unieść nadmiar wszystkich słów

  • 4 May 2014, 07:34

    Ktoś tu się chyba zakochał? :)