Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś mym szczęściem,
Moim marzeniem
I jakąś dziwną tęsknotą.
Nie wiem skąd przyszło,
Nie wiem, kiedy
I nawet nie wiem już, co to…
A jednak tęsknię,
Marzę i pragnę
I ukryć już tego nie umiem.
Kiedy Cię słyszę
Coś drży w moim sercu.
I tego też nie rozumiem…
A gdy Cię widzę
Świat nie istnieje
I wcale istnieć nie musi!
Jesteś mym szczęściem
Nie zmienię zdania.
I nikt mnie niczym nie skusi.

/Joanna/

63 525 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    14 February 2011, 21:32

    Obydwoje macie rację. :)
    Pozdrawiam serdeczni i dziękuję bardzo.

  • motylek96

    2 February 2011, 19:17

    ...gdy patrzysz w oczy jego wszystko znika pozostajesz tylko Ty i On

  • marka

    2 February 2011, 10:24

    Piękny miłośnik poranny.