Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesteś muzykiem
a ja instrumentem
muskasz moją
talię gitary

aby grać w
mym umyśle
na lirze

moich marzeń

aby móc znów
szarpnąć

struny moich westchnień

5808 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących
  • Gaia

    22 September 2013, 09:23

    Być inspiracją i inspirować, to na równi ciekawi i rozwija oboje.
    Odbieranie sobie tego przymiotu zubaża każdy związek.
    :)

  • 22 September 2013, 01:00

    zmysłowe.