Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś Tobą taka piękna

Teksty z obrazami - Jesteś Tobą taka piękna - exsilentio
Jesteś Tobą taka piękna - exsilentio

Jesteś moją wielką miłością i moją miłością wielką.
To śpiewał Jovanotti, Iskierko,
I wiem, że kiedy będziesz ze mną
W trójkę przejdziemy dolinę ciemną.
Serce przy sercu, dłoń przy dłoni.
Wtedy nawet koniec, to nie koniec.
A kiedy nocą wzejdą gwiazdy
Sen przy śnie się skłoni
I tańczyć będą przy chwili każdej.
Cieszyć się będzie nawet księżyc blady,
Bo stał się świat z lusterka,
Przy Tobie, Iskierko.
Wart każdej łzy słonej.

Quid Quidem

41 959 wyświetleń
581 tekstów
6 obserwujących
  • OGRODY-MARZEŃ

    9 July 2022, 22:58

    Pięknie piszesz o miłości, tak ciepło.

    Pozdrawiam Ciebie i Twoją Iskierkę :-)

    • exsilentio

      10 July 2022, 00:58

      Z serca dziękuję. To niezwykła historia z końcem tak nieprawdopodobnym, że nie wierzyć w tej sytuacji w Boga byłoby arogancją.
      Piszę o wszystkim w historii mojego życia, ostatni rozdział jest głównie o tym.
      Zapraszam
      Skróciłem link przez Tiny.pl bo oryginalny jest tragicznie długi.
      https://tiny.pl/933ct

    • OGRODY-MARZEŃ

      10 July 2022, 22:21

      Bóg daje swój Krzyż do niesienia, a kto mu w tym pomaga, doświadcza cudu.
      Wszystkiego dobrego dla Was.
      Kochajcie się mocno i bądźcie szczęśliwi :)
      I zdrowi.