Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec

Jesteś moją miłością,
Kocham Cię z godnością.
Nie widzę świata poza Tobą,
Jesteś dla mnie najwżniejszą osobą.
Ale Ty odeszłeś,
Mówiąc,ze to przeze mnie.
Płacze na nic nie pomogły,
Bo Ty miałes nowy plan gotowy.
Znalazleś nową panne, zapominając o mnie,
Każde wspomnienie nasze w Twojej pamięci tonie.
A ja siedze tu sama,
Cichutko zaczynam płakać.
Szlocham coraz głośniej,
to wszystko boli mnie coraz mocnej.
Chcę w końcu zapomniec o Tobie Kochanie,
Nie chcę, aby moje serce cierpiało.
Dlatego zrobie coś,co dla na będzie lepsze,
Twoje uczucia znajdą inne miejsce.
Znajomi,rodzia długo opłakiwać mnie będą,
Moje poświęcenie może kiedyś zrozumieją.
Na tym świecie jest o jedną osobę za dużo,
Inni sobie jakoś radzic muszą.
A ja po prostu nie daje rady,
Nie byłam przygotowana do Twojej zdrady.
Dlatego teraz to koncze na zawsze,
Tylko o śmirci marze.
Wezmę tabletki,one pomogą,
Zapomnieć o mojej miłości,
Skończyć to pod osłoną nocy,
zdzierając wszelkie szaty godności.

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących
  • 6 May 2012, 07:42

    fajny temat, jednak technicznie słabooo

  • misiek45

    6 May 2012, 06:50

    nie wart Twoich uczuc
    i nie warto szlochac
    dziś głowa do góry
    znowu się zakochasz. pozdrawiam