Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez Ciebie

Jesteś moim powietrzem
Potrzebuję Cię
Bez Ciebie życie nie ma sensu
Po co mi puste dni i noce
Po co mi wczoraj , dzisiaj czy jutro
Po co dzisiejsze czy wczorajsze słońce
Po co tęcza po deszczu
Motyle na łące bez nas
Minuty jak godziny
Tęsknię
Usycham bez Twojego - „Dzień dobry Kochanie’’
Bez całusa i słowa - „Dobranoc Skarbie‘’
Pragnę ujrzeć znów te oczy roześmiane
Mija mi ochota na życie
Płaczę i umieram
Nie chcę tak żyć
Bez Ciebie…

Thebestkasiaa 29.07.2016

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    3 September 2019, 17:14

    świetny plagiat :/

  • dark smurf

    31 July 2016, 13:50

    :)
    widzę poezja podchodzi.. ;P

  • Magosiaa

    30 July 2016, 13:40

    Niech twoja tęcza i łąka z motylami podąża do Cb jak najszybciej :)
    Pozdr. Kasiu

  • Krisso

    30 July 2016, 01:32

    Bardzo ładny wiersz Kasiu :))))
    Miłej nocy :))))

  • dark smurf

    29 July 2016, 18:16

    potrafię sobie wyobrazić i docenić szczerość tych słów.. i to mnie urzekło :)