Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś...

Jesteś moim marzeniem
Moją zagadką
Jesteś moim życiem
Sensu istnieniem
Moim szczęściem
A zaraz cierpieniem
Jesteś moim pragnieniem
Jesteś moim ukojeniem
Jesteś nierealnym wydarzeniem
Jesteś moją pierwszą myślą każdego dnia
Jesteś moją ostatnią myślą kiedy kładę się spać
Jesteś światłem w ciemnościach
Najpiękniejszym snem z którego nie chce się budzić
Jesteś granicą między szaleństwem a rozsądkiem
Jesteś moim przekleństwem
Jesteś uśmiechem na mojej twarzy
Jesteś łza spadającą z powiek
Moim natchnieniem
Moją zgubą
A przede wszystkim miłym i bolesnym wspomnieniem
O którym zawsze pamiętać będę...

10 181 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!