Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś Moim Bogiem

Jesteś moim Bogiem,
pięknym, młodym aniołem.
Owładnęłaś moją duszę
swą urodą i ciałem.

Od momentu gdy się w Tobie
całym sercem zakochałem,
lepszym życie me się stało
i się z piekła wyrwałem.

Mam twój obraz przed oczyma
w każdej dnia sekundzie, skarbie ...
Jesteś cudna, ma jedyna
i się wciąż o Ciebie martwię ...

Już nie mogę żyć bez Ciebie
i już teraz wszystko zrobię
by zamieszkać z tobą w Niebie,
bo Ty jesteś moim Bogiem.

* Dla Joasi *

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących