Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś...

Jesteś mi poezją
Dla mej duszy płochej
Bądź już zawsze przy mnie
I bardzo mnie kochaj.

Bo nie warto czekac
Miłosc może odejśc
Choc rani człowieka
Bez niej jeszcze gorzej.

Dla niej warto życ
Dla niej warto marzyc
Dobrze razem byc
W miłości zestarzec.

109 505 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • Cris

    10 November 2015, 19:42

    Przekonująco brzmi...piękny wiersz.
    Pozdrawiam serdecznie :)