Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje Szczęście

jesteś królową mych
marzeń i snów
mym natchnieniem westchnieniem
radością i cierpieniem
ty dajesz mi siłę i
radość życia
to ty kładziesz uśmiech na
moje usta
twój głos jest jak
piękna poezja
twój wzrok mnie
onieśmiela i zniewala
Ten stan kiedy jesteś
przy mnie
jest wprost
nie do opisania
po prostu
dziękuję że jesteś

(ten wiersz został napisany i dedykowany dla mnie)

4692 wyświetlenia
47 tekstów
3 obserwujących
  • RozaR

    21 March 2014, 14:31

    No niezbyt to wyszło .
    Zabrakło komentarza - to w oczy bym tego nie napisał - trochę mi przykro a trochę się śmieję- to tylko alternatywna hipoteza obalająca stereotyp wywołany miłością ( miłość nas oślepia ) .
    Ale się narobiło - pozdrawiam Was i spadam . Dobrze że nie jesteśmy wisa- wi

  • vikkka

    21 March 2014, 11:53

    Niby jednak... tylko twoją opinię pisałeś o mnie..... że jestem cyt. "upierdliwa, małostkowa, leniwym pozorantem,egocentryczna,konformistą ,manipulantem, cwaniakiem albo pedałem (lesbą) Czy teraz wiedząc to wszystko jesteś zadowolony ze swojej opinii????

  • RozaR

    21 March 2014, 10:09

    A jednak ;-)

  • vikkka

    21 March 2014, 07:57

    Najlepszym się zdarza....

  • RozaR

    21 March 2014, 07:50

    Jeszcze raz przepraszam - zapewne nic miłego czytać taki komentarz . Na pocieszenie powiem że dokładnie liczę swe wpadki i pochopności które okazały sie przykre. Ta jest czwarta.

  • vikkka

    21 March 2014, 07:42

    Z pośpiechu zazwyczaj i najczęściej rodzą się nieporozumienia i konflikty....

  • RozaR

    21 March 2014, 07:36

    No rzeczywiście - myślałem że to akt pochwalny dla jakiegoś faceta albo przyjaciółki. Powinienem dokładniej czytać - sorry. Jednak chcę jak najwięcej przeczytać i z tond ta pobieżność.

  • vikkka

    21 March 2014, 05:19

    RóżaR to ty nie masz bladego pojęcia o czym piszesz.... Przeczytaj ten wiersz dobrze to może zrozumiesz.....

  • RozaR

    20 March 2014, 23:37

    . Mylisz się - to nie obrażanie - tylko piętnowanie naiwności - to jest jak dobra przysługa - twoja opija jest komentarzem poniżej poziomu.

  • 20 March 2014, 23:18

    Co do różnych opcji i brania ich pod uwagę - zawsze warto. Ale obrażanie kogoś, kiedy nie ma się bladego pojęcia o danej osobie to nie opinia czy złośliwość, ale komentarz poniżej pewnego poziomu.