Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś

Jesteś już tylko
wyrwaną kartką z kalendarza

Niedoczytaną książką na półce,
Niedokończoną piosenką
w zaciszu fortepianu

Rozerwanym fragmentem zdjęcia
na dnie kartonu

Nieznaczącym punktem
na mapie mojego życia

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 24 September 2021, 22:04

    Śniegiem nawet niezeszłorocznym...