Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś

Jesteś
Jedyną Osobą,
na której mi zależało i zależy.

Jesteś
Jedyną Osobą,
którą kochałem i kocham.

Jesteś
Jedyną Osobą,
z której utratą
nigdy nie poradziłbym sobie.

Dziękuję za to,
że Jesteś..

Żonie

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • vikkka

    11 October 2013, 11:08

    Piękne słowa oby przetrwały te wiersze idą od razu do serca a ten jest szczególny osobisty

  • Adnachiel

    11 October 2013, 10:31

    Czułość w najczystszej postaci.

  • Pechowa_

    11 October 2013, 09:56

    O cudowna dedykacja i piękny wiersz pisany uczuciem :)

  • I.Anna

    11 October 2013, 09:05

    Najpiękniejszą dedykacja i piękne uczucia, oby były wieczne.
    Pozdrawiam