Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z nadzieją...

Jesteś jak rajskie jabłko
zakazany owoc Ewy
Trudno wymazać Cię z pamięci
jednomyślność sprzyja
Pod każdym względem

Zgranie nawzajem uzupełnia
nic nie zastąpi dotyku
Pusto i smutno wokół
bez pocałunku miłości
Trudno jest wytrwać

Bez Ciebie na dystans
pragnie się bliskości
W kropkach płaczu
Tęskna słota marzy
że może zapragniesz
Tego samego co ja?...

93 510 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!