Menu
Gildia Pióra na Patronite

do przyjaciela

jestes jak promyk
mój własny, na zawsze
blask Twój jest na 'pstryk'
przeszłośc i radość - wszystko jest nasze!
niech świat nam zazdrości
więzi i miłości
nikt nie zaprzeczy
że nas łączą takie piękne rzeczy
a genezą wszystkiego jest zrozumienie
a wywarło to na nas takie ciśnienie
że troska jednej o drugą się taka mieni
żeby ni jeden włos nie spadł ku ziemi
stracić mi Ciebie - to jak stracić wszystko
bo bez Ciebie spadłabym naprawdę nisko

2825 wyświetleń
29 tekstów
3 obserwujących
  • topik

    3 June 2010, 12:36

    rzadkość, tak...

    +