Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gwiazda...

Jesteś jak gwiazda
spadająca z nieba
która spełnia
wyjątkowe marzenia

Świecisz blaskiem
który odnajduję
w Twoim słodkim
spojrzeniu

Wypełniając serce
najczystszą miłością
jaką można otrzymać
od swojemu dziecka...

01.12.2021

52 746 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    2 December 2021, 05:11

    ..niech gwiazdeczka będzie najjaśniejszą na Waszym kawałku nieba, i tylko tylko proste kosmiczne drogi, niech rozwijają się przed nią...

    • Pechowa_

      5 December 2021, 21:15

      Dziękuję Marlenko ☀️😁♥️

    • Pechowa_

      5 December 2021, 21:30

      Dziękuję bardzo ♥️