Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Joanny

Jesteś gwiazdą najpiękniejszą spośród gwiazd.
Jesteś latem najwspanialszym ze wszystkich lat.
Jesteś wschodem i zachodem dnia.
Jesteś cudem który BÓG światu dał.
Jesteś motylem co zachwycił świat.
Jesteś jak wolny orzeł co przemierza świat.
Jesteś najwspanialszym darem jaki Bóg mógł dać.
Jesteś muzyką, która przenika mnie cały czas.
Jesteś lekarstwem na życia czas.
Jesteś Kobietą.
Dziękuje za wszystko

10 321 wyświetleń
45 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!