Menu
Gildia Pióra na Patronite

J E S T E Ś


Jesteś
Gwiazdą na horyzoncie
W ciemności - słońcem
Gdy bezszelestnie - wiatrem
W środku zimy - latem
Radością, gdy mi smutno
Powietrzem, gdy mi duszno
Szczęściem w chwilach złych
Dobrem w świecie tym
Listem w pustej skrzynce
Ukojeniem w męce
Snem, gdy noc bez senna
Powagą, gdy potrzeba
Pocałunkiem, książką, wierszem
wszystkim dla mnie JESTEŚ

( z archiwum) ale wciąż aktualne. :-)))

31 486 wyświetleń
325 tekstów
5 obserwujących
  • misiek45

    4 January 2014, 19:59

    Piękny wiersz Asieńko i niech tak będzie zawsze..tego Ci życzę z całego serca-pozdrawiam serdecznie :)

  • Janya

    4 January 2014, 19:04

    Piękny wiersz ..dobrze ze jest ktos kto jest
    dla ciebie wszystkim...i piękne;))

    pozdrawiam serdecznie..

  • krysta

    4 January 2014, 19:03

    ...i nadal niech ''...wszystkim ...'' będzie ...
    pozdrawiam Asiu :)