Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

Jesteś dobrym człowiekiem
pięknym człowiekiem
Masz tyle słabości
lecz walczysz o siebie

Wrażliwy jesteś
wciąż taki słaby
Dzisiaj ulegasz
zostałeś zdeptany

W nocy niech spadną
rozpaczy gorące łzy
woli zaś nie porwie
żelazny uścisk zły

Zawsze pamiętaj
jaki wczoraj byłeś
W miłości odnajdziesz
do dalszej walki siłę

Walcz dalej
badź wierny
idź
Bądź sobą

Gdy szlak rozpoznasz
podążaj tą drogą

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
  • RozaR

    5 October 2014, 08:06

    Herbertem zapachniało