Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo Ty...

Jesteś dla mnie wszystkim
- uświadomiłam to sobie dziś rano
Nie wiem...
mam nadzieję
że Ty czujesz do mnie to samo
Jesteś dla mnie całym światem
Kocham Cię szalenie
mogę oddać Ci wszystko
nawet swoje ciało
oddać na spalenie
na tym stosie uczuć moich do Ciebie żarliwych
gorących
w sercu raz po raz wybuchających
ogników tak miłych
szalejących
Kocham
myślę
i tęsknię
A moje serce znów szaleje
mało nie pęknie...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!