Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś dla mnie

Jesteś dla mnie rosą
spadającą na kielich
spragnionego kwiatu

Jesteś wschodem słońca
po minionej nocy
snów mrocznych

Jesteś chlebem powszednim
kiedy głód zajrzy w oczy

Jesteś dla mnie powietrzem
bez którego nie ma życia
dając mi miłość i szczęście

93 723 wyświetlenia
900 tekstów
21 obserwujących