Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś cząstką mej duszy
Milczącą - Wielokropkiem...
Niezrozumianym przeze mnie
Pozwalam Ci odejść
Wysyłam Ci miłość swoją...
List do butelki wkładam
Kładę na fale delikatnie...
Niech go dobre wiatry niosą
Morze dopłynie w Twoje strony
Może wiatr skieruje go w inne rejony
Wiem...pomysł szalony
Czas pokaże
Co Nam pisane - kiedyś się stanie.

17.01.2021
09:30

281 867 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!