Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

Jesteś chwilą, której potrzebowałam
Jesteś powietrzem, które znów pozwala mi oddychać
Jesteś cieniem, który kroczy za mną każdego dnia

Jesteś szczęściem, którego tak nie doceniałam.

14 340 wyświetleń
129 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!