Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

Jesteś chociaż Cię nie ma
Jesteś choć nie czuję Twojego dotyku
Jesteś w mojej głowie, w moim sercu
Jesteś Aniołem który czuwa nade mną.

Bądź ze mną zawsze, na zawsze
Bądź mym drogowskazem
Bądź lampą która rozświetla mi życie
Bądź ,zwyczajnie bądź .

9094 wyświetlenia
69 tekstów
3 obserwujących
  • kirke13

    4 September 2020, 04:42

    I udało Ci się 😊

    od yestem
  • 3 September 2020, 21:45

    Wiem... chciałem Cię tylko uśmiechnąć. :)

  • kirke13

    3 September 2020, 21:43

    Yestem no zapomniałam że jesteś. Pozdrawiam

    od yestem
  • 3 September 2020, 16:40

    Jak to nie ma??? ;)
    Pozdrawiam
    yestem :))