Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś całym moim bólem
wypatrując zapomnienia
zagłębiam się
w przemijaniu mnie
dotykam zapach nocy
i tli się we mnie chęć
rozsuwam zasłony
oglądam obce mi miasto
me ręce białe jak śnieg
rośnie we mnie nadzieja
jak morze, jak wielka góra lodowa
czy wiesz jak mnie znależć...

https://www.youtube.com/watch?v=wVz4RWr5hM4

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    17 December 2014, 13:01

    Mirku...posyłam uśmiech :)

  • fyrfle

    16 December 2014, 12:54

    Pięknie przemijasz...