Menu
Gildia Pióra na Patronite

^^

Jesteś,
a może ciebie już nie ma.
Wciąż masz
tyle spraw do załatwienia.
Jesień,
pora mojego tęsknienia.
Dodasz
me imię do wykreślenia...?

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!