Menu
Gildia Pióra na Patronite

Eksperyment I

Jestem znów nie potrafiłem iść dalej
Rym wciąż zle składam mówią Janek dojrzalej
Historie powtarzasz każdy zna je wspaniale
A ja wciąż tylko praca wciąż kłótnie i palę
Wciąż teksty swoje w kanale
Wciąż ja i mój rozum bitwy na paplanie
Ponosić sie proszę w uszach dygotanie
Kolejna historia na jutro śniadanie
Historia umysłów życia planowanie
Rytm cudów poprawin słowa źle odebrane
Na telefonie wisi połączenie nieodebrane
Martwisz sie wzdychasz a jednak w uszach wołanie
Wątpliwość to ja a nie moje postępowanie.

4037 wyświetleń
64 teksty
5 obserwujących
  • 13 August 2018, 16:14

    Idealne/