Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień realności

Jestem w kropce
a tu kolejne linki
Komputer się wiesza
a ja czarno widzę
Wirtualny mój obraz
stanął pod ścianą
Powoli zanikam
załóż różowe Google

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • sprajtka

    10 May 2017, 09:51

    Roza jak wskazuje treść komputer się wieszał, trzeba było ratować sytuację , ale rozumiem o czym piszesz;)

  • RozaR

    10 May 2017, 07:50

    Ooooo witam
    Ładny wierwszyk
    Szkoda braku kontynuacji klawiaturowej interpunkcji.
    Fajnie by było .

  • sprajtka

    9 May 2017, 21:57

    Taka poswiata na mnie z ekranu spłynęła;)

  • Naja

    9 May 2017, 09:38

    Realnie, wirtualnie, wymownie. Ten róż, to niezły pomysł...

    Fajnie to ułożyłaś Alice :-)))

  • giulietka

    9 May 2017, 07:52

    Ja Ciebie zawsze widzę w różowych okularach, Alice;)
    Pozdrawiam;)