Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem w drodze, jeśli się boisz
jeśli uciekasz, nie muszę wiedzieć
tylko wróć do domu kochanie
i nigdy już nie pozwolę ci uciec
i na zawsze będę dawać ci szczęście
tylko wtul się we mnie i proszę
nie odchodź nigdy więcej beze mnie

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!