Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jestem
Wciąż tutaj jestem

Oddycham ciszą,
Która wyrzeźbiłeś
Palcami słów,
Których wciąż mi za mało.

Spaceruję
po świecie
utkanym
z pajęczynyTwojej obecności
której pająk czasu
nie chce zapleść

Jestem,
Wciąż tutaj jestem,
Ale popękane serce
Bije już coraz słabiej ...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 14 December 2017, 00:04

    Smutny, ale bardzo ładny tekst. :)

  • Cris

    13 December 2017, 21:42

    Tęskny i ładny.
    :)

  • Yankes

    13 December 2017, 15:05

    Carolcia...ten pajączek potrzebuje odrobiny czasu ...daj mu pracować proszę!

  • fyrfle

    13 December 2017, 14:58

    Bardzo liryczny i poetycki.

  • Adnachiel

    13 December 2017, 10:46

    I znowu pięknie!
    Świetny wiersz, brawo :)