Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem z Tobą ( I'm Here)

Jestem tu
obok cię
wszystko będzie dobrze
obiecuje.

When you feel fear
don't cry please
i protect you
believe me.

Ból przeminie
po mej śmierci
to tylko element
mej egzystencji.

Pain is okey
this my way
i never return
to my live.

Czas nie był dla nas łaskawy
odebrano mi wszystko
oprócz ciebie
i serc naszych.

Time is long
thieves get everything
what we have got
in the world but not heart.

Koniec będzie początkiem naszej miłości
bo żyć wiecznie będziemy gdy tylko zapragniemy
pokochać bliźniego
jak siebie samego.

God is the love
love is the name of God
life is small miracle
for you and the now.

6046 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!