Menu
Gildia Pióra na Patronite

Morena

Jestem pewna, że nie jestem gotowa
na nowy romans
na nowego słowa
na jego oczy
ani jego usta

bo wciąż pamiętam te stare, mimo że
brudne
nadal mocno we mnie zakopane

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!