Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Jestem nikim
Siedzę w kącie
Pada światło ale
Ono tylko zaślepia prawdę
Siedzę i czekam aż ktoś napisze
Zapyta jak u ciebie
Ucieczka nie pomaga,ale chociaż
Na chwile to tak
Myślenie to czyność
,ale niewystarczy
Ta czynność choć jest najważniejsza
To nie wystarczy
a dzisiaj już nawet
Się nie liczy i nic nie znaczy

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!