Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem...

Jestem myślą ze wzruszeń utkaną
kroplą rosy o świcie zbudzoną

Cichym westchnieniem
oddechem duszy niespokojnej
powiewem wiatru,zatrzymaną chwilą

Jestem łzą w uśmiechu skrywaną
tajemnicą odległych przestrzeni..

Nieśmiałym gestem..
Sekretem dłoni
życiu nowe wersy układam..

Nadzieją opętana...

Jestem..

Słowem wyszeptana.

11 303 wyświetlenia
67 tekstów
27 obserwujących
  • Janya

    8 January 2014, 20:24

    Dziekuje Marto:))
    Pozdrawiam;)

  • tusiak

    8 January 2014, 20:20

    śliczny, subtelny wiersz

  • Janya

    8 January 2014, 20:18

    ślicznie dziękuje Xavier za opinie
    i zeszyt..
    Miłego wieczoru ;))
    Pozdrawiam;)

  • Janya

    8 January 2014, 18:22

    Elu, Krysiu dziękuje za obecność..
    Pozdrawiam cieplutko;))

  • Czinka

    8 January 2014, 15:04

    Pięknie wyszeptane wersy.Pozdrawiam Natalio

  • Naja

    8 January 2014, 00:36

    Ależ piękna Jesteś...:-)

  • Janya

    7 January 2014, 22:43

    Dziękuje Beatko;)
    Pozdrawiam;)

  • Gaia

    7 January 2014, 22:39

    Ładne te szeptańce
    :)

  • Janya

    7 January 2014, 21:58

    Star, Krysiu dziękuje Wam za ciepłe
    słowa..

    Pozdrawiam wieczorowo;)

  • krysta

    7 January 2014, 21:50

    ... mi też podoba się...
    pozdrawiam :)