Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wróżąc z pary

Jestem mrozem karmiącym parę
Twojego oddechu zimą
Tak obłędnie bliski
Nienawidzić czy kochać
Tę morderczą intymność

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • marka

    23 March 2018, 11:12

    Ciekawy utwór, można go rozwinąć i stworzyć ciekawą piosenkę.