Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lalka

jestem lalką
odłożoną gdzieś
na zakurzonej stercie
marzeń
z przeróżnych uczuć niegdyś
rozbierana
a teraz tak bardzo
zapomniana

9802 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    18 June 2015, 17:12

    bolesne wersy...
    pozdrawiam :)

  • słoneczniki

    18 June 2015, 16:47

    Jakże smutny...

  • Mateusz Nisztuk

    18 June 2015, 16:01

    Z punktu mojego widzenia przepięknie.
    Chciałbym wtulać taką istotę do siebie.

  • mill

    18 June 2015, 15:37

    ...ładny wiersz...fisz...