Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kim jesteś?

Jestem.
Jestem kwiatem jaśminu otulonym ciepłym promieniem słońca.
Jestem rdzawym listkiem rwącym się do tańca.
Jestem szarawą chmurką mknącą po błękitnym niebie.
Jestem srebrną gwiazdką płonącą dla Ciebie.
Jestem zapachem bzów tulącym Twoje ramiona.
Jestem giętką struną w skrzypcach Anioła.
Jestem łuną księżyca po zmroku.
Jestem Twoją iskierką w oku.
Jestem krzykiem nocy i szeptem dnia.
Jestem weną Twego życia.

15 539 wyświetleń
161 tekstów
12 obserwujących
  • zielarka1

    1 May 2014, 09:27

    Dziękuję, Aniu. :)

  • Pechowa_

    30 April 2014, 19:59

    Cudowny wiesz... ;)