Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem jak...

Jestem jak wiatr
Który ciągle gna
Niezatrzymany
Przez życie i świat

Jestem jak skała
Która dzielnie trwa
Nigdy niezłamana
Przez żadną istotę

Jestem jak deszcz
Który omywa świat
On widzi wszystko
Lecz nikt go nie widzi

Jestem jak szczęście
Które jest wierne
Każdemu kto pamięta
Że trwa nawet w biedzie

#22 28.11.12r.

4542 wyświetlenia
50 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!