Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zło złem rozzłoszczone

Jestem jak dym z papierosa
uśpiony w bibułce i czekający na odpalenie
najpierw dam Ci przyjemność
z wiekiem przyniose cierpienie
jestem jak czyn nielegalny
najpierw dam Ci majątek
potem zamkne za kraty
Jestem jak broń za Twym pasem
Bo czujesz sie ze mną bezpiecznie
Nawet gdy obok nieprzyjaciel
Ja jestem zło co w Tobie siedzi
Jak trzeba jestem uśpione
Gdy pora zabieram Cie w swe szeregi.

14 314 wyświetleń
253 teksty
4 obserwujących
  • Albert Jarus

    7 April 2012, 22:35

    bardzo mi sie podoba

  • Przemio

    21 March 2011, 16:42

    każdy nosi w sobie bestię ; ]